İçeriğe geç

Hesap

Hesap
Silme

iddaacı hesabınızı buradan ya da uygulamadan (Ayarlar → Hesabı sil) kalıcı olarak silebilirsiniz. Silme işlemi geri alınamaz.

Silme ile ne olur?

  • Aktif hesap profiliniz kaldırılır; kullanıcı adı, parola ve Google/Apple hesap bağlantıları silinir.
  • Favorileriniz, bildirim kayıtlarınız ve çark çevirmeleriniz silinir.
  • Açık tüm oturumlar (mobil ve web) anında kapatılır.
  • Kalan analiz kredileriniz iade edilmez ve kullanılamaz hâle gelir.

Ne saklanır?

  • Ödeme yaptıysanız e-posta adresiniz, kayıtlı ad soyadınız ve işlem numaralarınız, ödeme uyuşmazlıklarını çözmek ve bu konuda sizinle iletişim kurmak için hesabın silinmesinden itibaren 2 ay boyunca erişimi kısıtlı bir arşivde tutulur; süre sonunda bu arşiv kaydı otomatik silinir. Pazarlama amacıyla kullanılmaz. Yasal saklama yükümlülüğüne tabi mali kayıtlar ayrıca tutulabilir.

Hesabınızı silmek için önce giriş yapın.

Giriş yap